Sunday 24 March 2013

STOP extragerii gazelor de sist din BARLAD

Buna Ziua prieteni !

De-a lungul ultimilor ani , in orasul Barlad -Romania o companie numita Chevron a initiat o campanie de exploatare a gazelor de sist . Cu totii stim ca odata inceputa aceasta campanie de exploatare peste 90% din populatia din Barlad vor avea de suferit ! Bolile sunt primele probleme care vor aparea din urma acestui masacru ecologic ! 

Cine ar vrea sa ia bani si sa primeasca boli ? NIMENI !!!! Orasul Barlad si multe alte orase din Romania spun NU acestei exploatari !!!! Daca va fi nevoie vom iesi toata tara in strada pentru a spune NU !!

Acum Anonymous se alatura pentru a spune NU acestei exploatari ! Este spre binele lor pentru a se opri ! Stim ca acesta este un complot si nu vom lasa sa se intample ! Oamenii sunt alaturi de noi si impreuna vom fi o mare putere ! 

Operatiunea "Spune NU exploatarii de gaze de sist in orasul BARLAD" a inceput ! Chevron si partenerii acestei firme ar trebui sa va opriti cat mai aveti timp !! Stim ca toate miscarile sunt facute online si noi vom scoate asta la suprafata ! Toata lumea va afla ceea ce incercati sa faceti cu adevarat !

Targets : www.chevron.ro
             www.chevron.com/countries/romania/
             www.chevron.ro/en/default.aspx

We are Anonymous !
Stop killing people !
We will not forgive this !
Expect us !  

No comments:

Post a Comment